تبلیغات
کفشدوزک خال خالی - آموزش اشترودل گوشت و قارچ

آموزش اشترودل گوشت و قارچ

تاریخ:یکشنبه 14 اسفند 1390-06:16 ب.ظ | نویسنده :شیرین کفشدوزک

مواد لازم:
 
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)       500 گرم
 
قارچ                                                                    500 گرم
 
پنیر موتزارلا                                                         250 گرم
 
کره یا مارگارین                                                      60 گرم
 
آرد گندم                                                              450 گرم
 
روغن مایع                                                            100 گرم
 
شیر                                                                     125 میلی‌لیتر
 
پیاز                                                                      دو عدد متوسط
 
تخم‌مرغ                                                               یک تا دو عدد
 
رب گوجه‌فرنگی                                                    یک قاشق سوپ‌خوری
 
شکر                                                                   دو قاشق سوپ‌خوری
 
نمک برای خمیر                                                   یک قاشق چای‌خوری
 
مایه‌ی خمیر                                                         دو قاشق چای‌خوری
 
بهبوددهنده                                                          یک قاشق چای‌خوری
 
نمک، فلفل سیاه                                                 به میزان لازم

 
طرز تهیه:
 

* ابتدا مایه‌ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ‌خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
 
*
روغن مایع و تخم‌مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.
 
*
آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
 
*
روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در 20 درآورید.
 
*
مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.
 
*
بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.
 
*
مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه‌ی دیگر خمیر بپوشانید.
 
*
در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
 
*
سپس به مدت 20 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه‌ی فارنهایت قرار دهید.
 
*
می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید

 

 






داغ کن - کلوب دات کام
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo